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Trouvé 59 recettes
Pour ce long week-end férié je pars dans le Lot. A moi les rocamadours, pommes de terres sautées à la graisse d’oie et foie gras poêlé (et les 3 kgs[...]
Source: stephatable.blogspot.comHere's another weekend of cat blogging which has started, so grap your mouse and share your kitty cat pickies with us!!! Unfortunately, since I don't have a[...]
Source: rosas-yummy-yums.blogspot.comOnce again, WCB is back and this time I am able to share with you my "puddy cat" picture... A sweet Maruschka enjoying the warm sun rays on a Sunday[...]
Source: rosas-yummy-yums.blogspot.comOk, as many of you add lots of memes on their blogs, I thought that this one would be funny to answer and share with you. In this way, you can discover a few[...]
Source: rosas-yummy-yums.blogspot.comI’ve been tagged by Paz of " The Cooking Adventures Of Chef Paz " from New York City. So, I’ll try to give my best answer as I very rarely get a cold or the[...]
Source: rosas-yummy-yums.blogspot.comWell, I'm back again for another Weekend Cat Blogging Round-up... This time again, the star is our pretty little devil Maruschka who plays the top model for[...]
Source: rosas-yummy-yums.blogspot.comHAPPY THANKSGIVING!!! On Thursday the 23rd of November, most Americans will be celebrating Thanksgiving . It is also the occasion for all the non-American[...]
Source: rosas-yummy-yums.blogspot.comMiddle Eastern specialities have an attractiveness that I can't quite explain, something nearly magical. Maybe it is due to the delicate taste of the food,[...]
Source: rosas-yummy-yums.blogspot.comFidji of the great " Fidji Passion Boulange " blog from France has organized a bread baking event and round-up specially for Saint Nicolas day. She asked us[...]
Source: rosas-yummy-yums.blogspot.comCette recette sort directement du nouveau concept de chez BOCO à Paris . Un lieu où tout est présenté en "boco" (bocal un verre) , on se sert avec un panier[...]
Source: ondinecheznanou.blogspot.com1) Pour l' écume: - 150 g de crème - 250 g de pulpe de pommes - Le jus d'un citron -4 g d' agar -agar 2) Pour la crème brûlée: - 100 g de foie gras frais - 40[...]
Source: ptitchef.comCes bouchées au chocolat n'ont pas fait long feu ! Biscuit moelleux et coque croquante, diablement bon !!!! Saveur douce et acidulée, j'aime beaucoup[...]
Source: gourmandesansgluten.blogspot.comIngrédients: Le coulis de tomates 4 tomates fraîches 3 oignons nouveaux 1 noix de beurre 1 gousse d'ail 1 branche de thym 1 pincée de sel La sauce béchamel[...]
Source: alombredunoisetier.blogspot.comVoici une succulente tourte d’automne, qui tombe à pic pour ma participation à la nouvelle Foodista Challenge, dont la marraine, Christelle , a choisi[...]
Source: yellowmustard5.blogspot.beLes asperges sont de sortie...et comme nous adorons, nous en avons largement profité! Cette recette d'Anne-Sophie PIC est tout simmplement "divine"!![...]
Source: audeladessaveurs.blogspot.com