Connectez-vous pour recettes24 pour enregistrer vos recettes préférées
Si vous n'êtes pas encore enregistré(e), inscrivez-vous maintenant!
Trouvé 12 recettes
"Et tout d'un coup le souvenir m'est apparu. Ce goût, c'était celui du petit morceau de madeleine que le dimanche matin à Combray (parce que ce jour-là je ne[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chAccording to dear Wikipedia, red velvet cakes and cupcakes are incredibly popular in the US and (apparently) in Europe. I say apparently because where I happen[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chWhen I asked M which flavour I should make for my first macarons recipe, without a second of hesitation he said: chocolate! When asked why he choose chocolate,[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chPitted or not pitted? Today I'm sharing a classic french country dessert from the Limousin region. Clafoutis is traditionally made with cherries unpitted, in[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chCe bavarois abricot est délicieusement frais et léger. Essayez d'utiliser des fruits frais, mûrs et juteux, le résultat n'en sera que meilleur. J'ai choisi une[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chAfter tasting these cupcakes, my friend said from now on, she should be my number one, accredited, official, blab la bla, “goûteur” (taster)for any[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chOne of my favourite desserts is fraisier. Traditionally fraisier is made from a génoise (a sponge cake), crème mousseline (or pastry cream whipped with butter)[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chWhenever I look for a recipe for cupcakes, I always start my search at Browneyedbaker, because her recipes have never disappointed me. And this vanilla cupcake[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chHere is a simple and quite straightforward recipe of espresso cupcakes. These little cakes have a strong chocolate flavour, with a hint of coffee at the back[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.chLéger, doux et délicatement fruité, cet entremet est idéal pour terminer un repas d'été. Le citron se fait ressentir dans la mousse, mais tout en gardant une[...]
Source: bullesetdouceurs.blogspot.ch